aug
25
2018

Dank je wel!

Hey Toon,

Vandaag waren we op bezoek bij vrienden waar jij ter sprake kwam. Wat doet het nog steeds deugd om hierover te kunnen vertellen, om jouw naam te horen!

Het dagelijks leven gaat zo snel dat ik me helemaal terugvind in het vorige bericht van je mama. Het lijkt soms wel een kolkende rivier waarin we meedrijven, alsof we geleefd worden. Dan schaam ik me soms wel voor de kortere en minder frequente bezoekjes, het minder aantal berichtjes op deze website…
Maar toch blijf je me raken, veelal op onverwachte momenten maar deze keer op een avond waar ik op zoek ga naar jou, rijkend naar een tak in die rivier om even alles aan mij voorbij te laten gaan en helemaal bewust te zijn.

Deze avond neem ik ook even de tijd om een paar grote schatten te bedanken. Jouw Bonpapa zag in het "Leef" magazine de vraag:
" Welke ervaring heeft jou sterker gemaakt?"
Als antwoord stuurde hij een tekstje door, wat ook in het magazine werd gepubliceerd. (zie rechts)

Ook jouw lieve meter Hermine plaatste een sticker in het verre Canada, waardoor we jou ook daar op een of andere manier kenbaar hebben gemaakt. Een grote dank jullie wel!

Written by Gerrit in: Aan Toon,Even stilstaan |

2 Comments »

 • omi Lut

  Denk dat wij jullie mogen bedanken omdat we ook over Toon* mogen en kunnen praten. Vertellen dat we een bezoekje brachten aan het kerkhof, hoe mooi de tekstjes weer zijn of de versiering. Voelen dat het mag en kan! En ja hoor, ik grijp elke gelegenheid om de site van onze grote schat door te geven aan anderen. Dikke knuffel lieverds. xxx

  Reactie | 26/08/2018
 • Alain Van Eeckhout

  ? Toon blijft in mijn hart. En ja, ook op mijn lippen, in mijn pen …
  Met Toon erbij is er toch steeds een vreugdegevoel, blijdschap ; hoe raar dat ook mag klinken.
  xx

  Reactie | 26/08/2018

Leave a comment

Design originally made by: TheBuckmaker.com, improved by Cassy ICT