Vandaag even een dagje vrij voor jou Toon, weg van de werk-drukte, gewoon tijd voor jou…
Een verlenging van het mooie weekend waar jij al een beetje centraal stond 😉 …

Vrijdag had je lieve mama jouw plekje al helemaal in thema versierd. Een mooie attentie werd voorzien voor alle bezoekers die jou ook met zich meedragen.
Gisteren heb ik samen met jouw broer je geboorteboom toegankelijk gemaakt. Onze flinke helper beloonde zichzelf met grootse klimpartijen in het bos 😀
Ook jouw Oma, Opa en lieve Peter waren in de weer met mooie versieringen, en ’s avonds kwamen Omi en Bonpapa langs om te kijken hoe het met ons gaat.

Negen jaar! … Voor mij lijkt het soms al zo lang geleden en op andere momenten zo recent dichtbij. Deze ochtend voornamelijk een verdoofd gevoel, niet goed wetend hoe ik aan de dag moet beginnen, grijs, bewolkt, …
Veel deugddoende berichtjes op de sociale media en plots word ik intens gelukkig wakker geschud als ik zie hoe feestelijk je broer en zus deze dag hebben ingezet. Het geeft me energie om ook iets te maken.
Straks ga ik hen van school halen, de zon straalt en ik kijk er al helemaal naar uit, het is een mooie dag waarop je jou weer kunnen Toonen … 🙂

Categorieën: Algemeen

3 reacties

omi mama Lut · 19 oktober 2020 op 15:52

Lieve lieve lieverds, 9 jaar en precies als gisteren in mijn geheugen gegrift. Wat een drukte van jewelste was het hier dat eerste half uurtje na het telefoontje dat Toon geboren was. Yannick die chocomousse stond te maken voor zijn zus, ik toch nog snel bellen naar papa op het werk om toch maar vroeger naar huis te komen omdat we Toon zo snel mogelijk wilden zien. De bloemschikles waarbij je naam geraden werd ongeveer op het moment waarop Toon geboren werd! Wat een immens geluk, wat was ik fier! Ik was grootmoeder!!! Nog geen half uurtje later terug een telefoontje… Nee, dit kon niet waar zijn… Toon aan het reanimeren… Mijn wereld stortte letterlijk in… Maar snel kwam er hoop, zal wel goedkomen, de dokters kunnen al zo veel. Snel naar Asse, daar aangekomen was Toon al weg naar UZ Jette… Caroline nog even gezien, de vroedvrouw die haar arm rond mijn schouders legde en in mijn oor zei dat Toon het gehaald heeft dankzij zijn ouders… Angst, hoop, blij, alles kwam zo snel na elkaar… In Jette aangekomen je mogen zien, kusjes geven of aanraken mochten we niet… Pijn door mijn hart… De volgende dagen vol spanning afwachten… Elke morgen eerste werk: pc aan om jou te kunnen zien via de webcam. Wat was ik blij dat dat kon. Elke dag naar Jette, ik moest Toon en jullie gezien hebben. Ik wou bij jullie zijn terwijl ik niet veel kon doen… Vandaag beleef ik het weer iets intenser. Dikke knuffel en dikke kus grote lieverds van mij. XXX

TomSanLo · 19 oktober 2020 op 18:45

Hey Toon en co 🙂

WOW 9 jaar!
De tijd vliegt enorm hé, flinke man!
Je bent net als je mama, papa, broer en zus een zalig liefdevol puzzelstukje van iets groots waar jullie afzonderlijk, dan weer samen de weg ongedwongen, puur, (h)eerlijk, liefdevol Toonen aan elkaar. Ont-bolsterend, ont-wikkelend, ont-moetend.

Veel liefs, TomSanLo

XXXXXXXXX

Caroline · 20 oktober 2020 op 16:13

https://youtu.be/T-Zyt-ED4B8

Dank jullie wel allemaal, het was een mooie dag.

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *