9 jaar Toon

9 jaar intens verdriet dat komt en gaat.
9 jaar zonder een jaar van rust.
9 jaar zwarte koffies
9 jaar elke dag jouw naam zeggen.
9 jaar kerkhofbezoekjes
9 jaar opstaan en kijken naar die gipsbuik
9 jaar mama zijn
9 jaar… Sterrenouder zijn
9 jaar in mijn hart ❤️
Voor altijd mijn kleine man 🌟

Categorieën: Algemeen

3 reacties

omi mama Lut · 24 september 2020 op 20:01

Voor mij niet alle dagen meer op pc zoals een goeie maand geleden, waarbij ik alle dagen de site aanklikte, de pc die ik nu met spanning openzet na een paar turbulente maanden… dus jullie post gemist…en geen automatische meldingen meer… vandaar geen directe reactie…
Maar wel nog alle dagen Toon heel diep en warm in mijn hart…
En als ik dan al mijn knappe kleinkinderen zie, dan denk ik soms: “Hoe knap zou Toon nu geweest zijn?”
Al bijna 9 jaar leven met Toon, zo anders, zo anders gedacht, zo anders verwacht, zo anders gewild, zo intens gemist…
Ik weet het, Toonperiode breekt weer aan, me weer afvragend hoe gaan men lieverds dit weer doorstaan? Hoe gaan wij dit weer doorstaan? En ja, we weten het antwoord wel, we hebben gelukkig elkaar!!! Dikke kus. xxx

Alain Van Eeckhout · 24 september 2020 op 20:14

Ook reeds negen jaar in mijn hart. En ook heel dikwijls in mijn gedachten, meestal met een glimlach en een gelukkig gevoel van binnen ; en toch, een traantje wegpinkend. Raar, hé !?

Danny Eeckhaudt · 24 september 2020 op 20:57

Veel moed nichtjeen sterkte

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *