Na emoties en frustraties uit te typen, hou ik het bij deze brief van maart… die ik al even bij me bewaar.
Mijn lieve kinderen, ik hou jullie graag bij mij <3


Toontje…
Misschien is het de tijd die ik weer heb… Om tijd te maken voor jou. Om jou terug meer te voelen. Weet je…Het gekke is dat ik ondanks de angst en onrust die er buiten onze bubbel heerst, ik net geniet van de rust. Het kerkhof alleen voor mij… Dicht bij mijn gezin kunnen en moeten leven. Een beetje egoïstisch zijn dat me dat wel deugd doet. Want ik had dit nodig…‌Ik voelde me vanaf oktober een boksbal die rake klappen moest incasseren… ‌ik had jouw gevoel niet meer in de hand en nam even de tijd om op zoek te gaan, waarom nu na 8 jaar, het voor mij plots zo moeilijk was, om jouw periode ( met het nodige verdriet) niet meer de baas te kunnen…
Pas na 8 jaar?!!!‌‌ Ik denk dat ik mezelf vergat, er vanuit ging dat het zoals andere jaren wel zou lukken…‌‌
Gerrit die slecht nieuws kreeg in december… Ja waarom niet… ’t Kon er nog net bij… Of niet…‌neen… Ik denk het niet…‌‌ik voel geen kriebels in mijn benen… Mijn energie was op.
En als ik toch zou willen lopen… Verzon ik iets om niet te gaan: ‌te nat, te donker te glad…‌nonsens dat weet ik wel.‌‌
Maar ik wou niemand achter laten, zelfs niet voor een half uurtje loopplezier.‌‌ Ik zie nu berichten die gedeeld worden met teksten.‌ Het gekke is… Ik herken me er in…‌maar niet nu, niet in deze periode.‌ Maar mijn vat is wel vol in oktober.
En ik zou even willen vluchten…‌‌want nu gaat het goed met ons.‌‌
Maar elk jaar zou ik één periode willen vluchten van al dat moeten, wil ik in een Lockdown.

‌‌Ik wil iedereen een hart onder de riem steken, voor wie deze periode wel heel donker en zwaar is. Waar men aan het vechten is op leven en dood. Wie er staat dag in dag uit om mensen te helpen… Wie het nu wel mentaal heel zwaar heeft… ‌‌

Categorieën: Algemeen

3 reacties

Alain Van Eeckhout · 1 juni 2020 op 20:38

In deze periode, als ik uitvaar met de ‘Stille Snaar’ denk ik steeds even aan Toon. Gisteren voer ik uit met de volledige familie van en met Toon 🙂 <3

omi mama Lut · 1 juni 2020 op 20:47

Mijn lieve bie, heel het weekend niet op de computer geweest, anders minstens eens om de 2 dagen kom ik hier eens piepen. Net nu niet… net nu we mekaar geen dikke knuffel kunnen, mogen geven…en ik zou zo graag.Ik zou zo graag wat pijn wegnemen, ik zou zo graag wat gemis wegnemen, ik zou zo graag…misschien beter dat ik je help om je pijn, je gemis en je verdriet te dragen dan het weg te nemen…Een super dikke knuffel en hopelijk duurt corona niet te lang… weet dat ik je dan plat knuffel. Dikke kus mijn lieve meid. xxx

Hilde · 5 juni 2020 op 14:35

Er staan geen jaar of uur op … Niet te voorspellen wanneer het weer even teveel wordt.
Efkes tijd nemen is dan enige wat een mens kan doen.
Hilde
Mama van Fleur💫, Kato en Belle✨

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *